Vores drømme rejse

Her på denne side vil vi skrive om vores drømme rejse og komme med indlæg undervejs. Vi vil ikke skrive en egentlig dagbog, men opdaterer med tekst og foto når lejlighed, tid og lyst byder sig. Har I som besøgende på denne side spørgsmål eller kommentarer til os, så skriv endelig i vores Gæstebog eller send os en mail.

Hvor går turen hen?

Vi tager fra København mandag d. 14 september om eftermiddagen og lander næste morgen i Johannesburg efter en mellemlanding/omstigning i London. Efter et par timers ophold flyver vi videre til Hoedspruit. Efter et par timers kørsel skulle vi gerne være nået frem til Ngala Safari Lodge. Ngala ligger i et reservat i umiddelbart tilknytning til Krüger Nationalpark. Der er ikke hegn mellem reservatet og Krüger Park så dyrene kan bevæge sig frit mellem områderne.

Efter nogle forhåbentlig spændende dage med safari og synet af ”The Big fives” (løve, leopard, elefant, bøffel og næsehorn) tager vi tilbage til Johannesburg. Her har vi en enkelt overnatning, inden vi lørdag d. 19 september flyver til Mauritius. Her skal vi bo på hotellet Constance Belle Mare Plage. Hotellet ligger ud til stranden på øens østkyst og byder udover strand-, pool- og spa-livet også på to 18 hullers golfbaner. Så måske vi udover at skulle opleve en masse på øen og slappe af, også får slået et par bolde.

Efter lidt over en uge begiver vi os atter mod Europa og forhåbentlig en masse oplevelser og drømme opfyldelser rigere, lander vi i København om eftermiddagen onsdag d. 30 september.